Auto leasen

Ben jij van plan om een auto te leasen? bekijk de verschillende soorten leasevormen en welke het beste bij jou past.

Auto Leasen: Een Slimme Keuze voor Zakelijk en Privégebruik

Het leasen van een auto is een populaire optie voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Het biedt flexibiliteit, gemak en financiële voordelen. In deze gids bekijken we de verschillende aspecten van auto leasen en geven we enkele voorbeelden om een duidelijk beeld te schetsen.

Waarom Auto Leasen?

Zakelijk Leasen

Zakelijk auto leasen is aantrekkelijk vanwege de fiscale voordelen. Bedrijven kunnen de kosten van het leasen aftrekken van de belastingen. Bovendien stelt het medewerkers in staat om in representatieve en goed onderhouden auto’s te rijden, wat de zakelijke uitstraling verhoogt.

Privé Leasen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verschillende soorten auto lease

Operational lease

Bij operationele lease draait alles om gebruik. Je betaalt voor het gebruik van de auto zonder eigenaar te worden. Aan het einde van het contract lever je de auto gewoon weer in en kun je kiezen voor een nieuw model.

Verschillende soorten auto lease

Bij financiële lease ben je economisch eigenaar van de auto. Aan het einde van het contract heb je de optie om de auto te kopen voor een vooraf bepaalde restwaarde. Dit is ideaal voor ondernemers die uiteindelijk eigenaar van de auto willen worden.

Voorbeelden van Auto Lease Deals

 1. Zakelijke Lease Deal: Volkswagen Passat

  • Merk: Volkswagen
  • Model: Passat
  • Contractduur: 36 maanden
  • Jaarlijkse Kilometrage: 20.000 km
  • Maandelijkse Leaseprijs: €500 (excl. BTW)
 2. Privé Lease Deal: Renault Clio

  • Merk: Renault
  • Model: Clio
  • Contractduur: 48 maanden
  • Jaarlijkse Kilometrage: 15.000 km
  • Maandelijkse Leaseprijs: €300 (incl. BTW)

Voordelen van Auto Leasen

 1. Geen Grote Investering: Leasen vereist geen grote initiële investering, waardoor je liquide middelen behoudt voor andere zakelijke of persoonlijke behoeften.

 2. Onderhoud en Verzekering Inbegrepen: Onderhoudskosten en verzekering zijn vaak inbegrepen in het leasecontract, waardoor je geen onverwachte kosten hebt.

 3. Altijd in een Nieuwe Auto: Met regelmatige leasecontracten kun je regelmatig in een nieuwe auto rijden met de nieuwste technologie en veiligheidsvoorzieningen.

Of je nu een ondernemer bent die de bedrijfsvloot wil vernieuwen of een particulier die zonder gedoe in een nieuwe auto wil rijden, auto leasen biedt diverse voordelen. Vergelijk verschillende aanbiedingen, kies het juiste type lease dat bij jou past, en geniet van de vrijheid van rijden zonder eigenaar te zijn.