AUTOTRADER VOORSCHOTEN
STAAT VOOR U KLAAR

Bij ons staan goede service en transparantie voorop. Daarom bieden wij enkele diensten aan waarmee we het leven voor u als klant makkelijker maken. De eerste en ook meteen de belangrijkste dienst leveren we in principe al zonder dat u daar weet van heeft. Dit noemen we de zogeheten testfase. In tegenstelling tot veel andere handelaren kiezen wij er wél voor om onze voertuigen uitvoerig te testen. Hier investeren wij veel tijd in waardoor enkel de voertuigen die door deze testfase komen de showroom halen.

Proefrit aan huis

Verder bieden wij de mogelijkheid voor een proefrit vanaf uw huis. De aanvraag hiervoor kunt u zowel telefonisch als via WhatsApp indienen waarna wij een afspraak inplannen. Een van onze chauffeurs komt dan kosteloos bij u langs zodat u de proefrit kunt maken in een voertuig naar keuze. Helaas bieden wij deze dienst op dit moment alleen aan indien u woonachtig bent binnen een straal van 10 kilometer van onze showroom.

Gepersonaliseerde video’s

Tot slot sturen wij ook nog eens gepersonaliseerde video’s van onze occasions. Zo kunt u een video opvragen van een draaiende motor, de huidige staat van de velgen, interieur, etc. Ook voor deze dienst kunt u simpelweg een app versturen zodat een medewerker u zo snel mogelijk kan helpen.

ONZE OCCASIONS

Zoekopdracht Plaatsen

  • Op zoek naar een specifieke auto en is deze niet voorradig? Wij vinden de gebruikte auto die u zoekt. Laat het ons weten

  • Uw gegevens

© 2023 Autotrader Voorschoten

Algemene voorwaarden Design & Development door Webyo